The Carrie Diaries

The Carrie Diaries is een boek geschreven door Candace Bushnell. Het is de prequel van Sex and the City. Het boek vormt de basis van de nieuwe serie dat het verhaal vertelt over Carrie Bradshaw in haar jonge jaren. Het situeert zich in 1980, in het laatste jaar van haar schooltijd en in het begin van haar schrijfcarrière in New York. Het is dus een verhaal zonder haar vriendinnen, sex en New York. Want ze trekt pas naar New York als ze daar een stage aangeboden krijgt.

De opnames zijn al even bezig. Dit gebeurt in medewerking met twee Gossip Girl producenten en de schrijver van de Sex and the City serie. Dus dat moet wel een succes worden! De nieuwe serie zal pas in januari 2013 te zien zijn op het Amerikaanse televisiescherm. We zullen er hier dus nog wel even op moeten wachten.

Carrie Bradshaw zal in deze serie vertolkt worden door AnnaSophia Robb. Ze speelde ook al naast Johnny Depp als Violet in Charlie in the Chocolate Factory. Zoals ik al veel mensen heb horen zeggen: “She has pretty big Jimmy Choo’s to fill.”

♥ Britt

            

foto’s: http://fashionista.com/2012/05/first-look-see-a-young-carrie-bradshaw-talk-about-sex-in-the-carrie-diaries-trailer/

http://www.marathwww.fanpop.com/

Advertenties