ANTM: all stars

Eergisteren hebben ze in Amerika de finale uitgezonden van het zeventiende seizoen van America’s Next Topmodel. In dit seizoen strijden alle “all stars” voor de titel. Dit wilt niet zeggen dat alle winnaressen het tegen elkaar gaan opnemen, maar het gaat net over de meisjes die het net niet haalden. Zij krijgen nu een tweede kans om de titel te bemachtigen. Het gaat over veertien deelnemers van 12 van de 16 seizoenen. De seizoenen 3,6, 7 en 8 worden niet vertegenwoordigt in deze strijd.

De prijzen van dit seizoen zijn:

  • fashion spread in Vogue Italia
  • cover & spread in Beauty Vogue en een blog op Vogue.it
  • contract van CoverGirl cosmetics van 100.000 dollars

Bovenop deze normale prijzen hebben ze speciaal voor het all star seizoen ook nieuwe prijzen, namelijk:

  • modecampagne in Express
  • gastcorrespondentie voor Extra
  • gezicht van een ANTM-parfum (Dit werd pas in de zevende aflevering bekend gemaakt.)

De drie laatste deelnemers waren Angelea Preston, Lisa D’amato en Allison Harvard. In de finale aflevering werd zoals altijd de campagne opgenomen en geshoot voor “easy breezy CoverGirl”. Daarna moesten ze niet enkel op de catwalk lopen, maar ook zwemmen en zweven. Ik zal het even uitleggen. Ze moesten in een wit gewaad (want ze zaten in Griekenland) onderwater in een zwembad sierlijk zwemmen naar de overkant. Dit was bij sommige goed verkeerd gelopen, schuin zwemmen of haar dat plakte aan hun gezichten. Dit was meestal omdat de meisjes hun ogen onderwater niet opendeden en dan zagen ze niet waar ze zaten in het zwembad. Het was soms echt geen zicht. Daarnaast moesten ze in een ring gaan staan en daar werden ze getransformeerd tot een Griekse godin. Ze kregen dramatischere make-up en hun eigen ontworpen kleed aan. Na hun transformatie kwamen ze zwevende uit die ring. Daarna moesten ze ‘gewoon’ op de catwalk lopen.

v.l.n.r. Lisa D’amato, Allison Harvard en Angelea Preston

Wanneer ze overgingen tot de bekendmaking van “America’s Next Topmodel All Star”, vertelde Tyra Banks dat Angelea gediskwalificeerd werd. Ze vertelde ons niet waarom of wanneer. Ze heeft gewoon deelgenomen aan de finale zoals de andere twee finalisten dus ik vond dit zeer vreemd. Maar ja, het zij zo. De winnaar was Lisa D’amato. Zij was orgineel een deelneemster van seizoen 5.

♥ Britt

Advertenties