Blondes rule the world.

Tegenwoordig wordt iedereen blond. Het lijkt wel een invasie. Maar het meeste vind ik niet echt geslaagd. Een paar voorbeeldjes.

Astrid Bryan

foto: Peter De Smedt

 

Het is echt geen gezicht. Het past niet bij haar. Niet enkel ik ben van deze mening, Astrid zelf deelt die mening. Ze beweert dat het niet geverfd is, maar zo blond is geworden door de zon. Ze heeft voor een natuurlijk effect limoensap gebruikt op haar haar. (Maar zo natuurlijk ziet het er toch niet uit.) Ze vindt zelf dat het resultaat niet om naar huis te schrijven is en hoopt dat het nog goed komt.

Ik heb er eerlijk gezegd mijn twijfels over of het wel zo door de zon gekomen is. Het is echt een groot verschil met haar donkere lokken. Dat was veel mooier. Hopelijk vind ze die lokken snel terug.

Niet enkel Astrid Bryan wilde even het roer omdraaien en ging voor blond. Ook de disney-ster Miley Cyrus was klaar voor een complete make-over.

 

 

Miley Cyrus

foto: Elle

 

Ze heeft besloten dat haar disneydagen over zijn en dat ze wil beginnen met een volwassen leventje. Daarbij hoort natuurlijk ook een volwassen levenstijl zoals drinken onder invloed, verloofd zijn, naaktfoto’s op internet…. Haar jonge fans bekijken haar nog altijd als Hannah Montanna en dus geeft ze geen goed voorbeeld aan haar idooltjes. Daarboven is Miley ook super mager geworden. Er wordt gezegd dat ze tegenwoordig nog maar 47 kg weegt. Ze creëert dus heel wat roddels. Daarom is het dus tijd om haar leven om te keren en te gaan voor een make-over. Ze zei vorig weekend bye bye tegen haar mooie lange donkerbruine lokken en ruilde ze in voor een platineblonde bob. Deze transformatie werd verzorgd door niet minder dan de Hollywoodstylist Chris McMillan. Ik vind het niet echt bij haar passen of misschien is het nog wat wennen.

♥ Britt

Advertenties