Lady Gaga’s eerste parfum

Er is al veel ophef ontstaan rond de allereerste parfum van Lady Gaga. De parfum zal de naam Lady Gaga Fame hebben.

De redenen van de ophef voor de parfum zijn:

1. De parfum is zwart. Het flesje is doorschijnend, zo kan je zien dat de parfum zwart is. Dat is typisch Gaga, lekker mysterieus. De eerste bedenking die ik daarbij heb, is dan: “Geeft dat vlekken op je kleren?” Dat zal niet het geval zijn, maar toch vraag je je dat af. Ik heb het eens opgezocht en eens de reuk in aanraking komt met de lucht wordt hij transparant. De parfum wordt “zo zwart als de ziel van roem” genoemd. Het zou gebaseerd zijn op een uitspraak van Lady Gaga: “Als je geen schaduw hebt, sta je niet in het licht”, met de bedoeling om zowel de lichte als de duistere kant van roem te weerspiegelen.

2. Het flesje. Het flesje is een cocoon-vormig en is dus doorschijnend. Vanboven staat er een goudkleurige klauw op dat fungeert als dop van de fles.

3. De reclamefoto. Lady Gaga wordt naakt afgebeeld met kleine zwarte mannetjes . Die mannetjes bedekken haar wel, maar je kent de preutse Amerikanen.

4. Gaga’s bloed. Een vierde gerucht gaat over Lady Gaga’s bloed. Het zou verwekt worden in de parfum.

5. Het reclamefilmpje. Het  filmpje werd geregisseerd door Steven Klein die ook al de regie van de ‘Alejandro’ clip voor zijn rekening nam.  Het is echt een gaaf filmpje. Het is weer super vooruitstrevend. Lady Gaga doet altijd wel iets speciaal. Ook heeft ze altijd iets mysterieus, vind ik. Dat laat ze ook weer perfect uitschijnen in dit reclamefilmpje.

Vanaf 1 september kan je de parfum kopen bij Planet Parfum. Hieronder heb je de prijzen:

eau de parfum 30ml – 29,50 euro
eau de parfum 50ml – 39,50 euro
eau de parfum ultimate masterpiece 100ml – 69,50 euro
shower gel 200ml – 19,50 euro
body lotion 200ml – 19,50 euro

♥ Britt

 

Advertenties