Timeliss Elegance modeshow van Chris Janssens

Eergisteren was het zover. Chris Janssens stelde haar nieuwe herfst-wintercollectie voor. De Timeliss Elegance modeshow werd gehouden in het FelixPakhuis. Het industriële decor stond in contrast met de vrouwelijke vormen en stoffen. Dat zorgde voor een mooi geheel.

Chris Janssens bracht veel kleur op de catwalk zoals geel-oranje-rood-bruin. Er zaten ook wat trendgevoelige prints bij die zorgden voor een geslaagde vintagelook.  Zijde was de stof die veel terug kwam op de catwalk. Het is een duurzame stof met een zeer vrouwelijk uitstraling. De lingeriecollectie was heel modieus en vrouwelijk. Er was veel zwart te zien afgewerkt met kant. De stukken straalden één voor één pure klasse uit. De presentatie nam Els Tibeau voor haar rekening. Ik vind dat ze dat altijd heel goed doet omdat we zo natuurlijk overkomt. De modellen op de catwalk waren geen standaardmodellen. Het waren vrouwen met echte vrouwelijke rondingen. De ene al wat ouder of met een maatje meer als de andere. Dat vind ik knap van Chris Janssens dat ze niet gegaan is voor het alledaagse, maar voor de vrouwen die haar collectie echt dragen en kopen.

Op de afterparty konden we genieten van livemuziek van de Idoolfinaliste Maureen Vanderberghen. Er waren veel BV’s aanwezig zoals Francesca Vanthielen, Phaedra Hoste, Frank Molnar en onze minister Annemie Turelboom.

Ik had mijn goede camera niet bij dus de foto’s zijn jammer genoeg van iets mindere kwaliteit.

♥ Britt

      

      

          

      

Advertenties