Diamonds are a girls best friend!

Ik kan wel eens sparen voor een duur stuk. Maar voor dit stuk zal ik wel héél lang moeten sparen. De duurste jurk ter wereld kost namelijk 4,5 miljoen euro. Het gaat over een lange peplumjurk bezet met 50 zwarte diamanten van twee karaat. De jurk weegt 13 kilo (je kunt hem dus niet mee op reis nemen: overgewicht!). Je kan hem volgens mij ook niet de hele dag aanhouden doordat gewicht. Er werd zo’n zes maanden aan gewerkt. Het is een ontwerp van Debbie Wingham uit haar Diamand Rage collectie. De jurk, Black Diamond Dress, werd voorgesteld tijdens de modeweek in Kiev.

De meningen over de jurk zijn verdeeld. Sommigen vinden dat de jurk wordt overschaduwd door al de diamanten en dat maakt het lelijk. Maar ik vind de voorkant super mooi. Het glinstert mooi. De pasvorm ziet er prachtig uit. Het is een geslaagde peplumjurk voor de winter.

De duurste bh ter wereld is nog altijd dat exemplaar van Victoria’s Secret. Het bestaat uit 18 karaat goud en werd bezet met diamanten. Dit lingeriestuk is ongeveer een miljoen waard. Dat zag er ook zo prachtig uit. Maar het is eerder een verzamelobject dan een kledingstuk. Niemand ziet toch nooit welke bh je aanhebt, behalve je man en/of je minaar.

♥ Britt

Advertenties