Gossip Girl season 6, the final season.

Even ter herinnering: de laatste beelden die we te zien kregen in het vijfde seizoen waren van Blair Waldorf (Leighton Meester) en Chuck Bass (Ed Westwick) in een casino in Monaco. Ook zagen we Serena van der Woodsen (Blake Lively) die weer het verkeerde pad nam. Ze nam weer een trein, zoals het eerste seizoen begon, maar nu doet ze dit gepaard met haar donker verleden met drugs. En natuurlijk niet te vergeten de herrijzenis van Bart Bass uit de dood. Hij wil terug het hart van Lily veroveren en Rufus links laten liggen.

Door de vele sneak peek en lekkende foto’s en filmpjes kwamen er veel vragen aan het licht:

– Hebben Blair en Chuck een relatie? Maar niet alleen de relatie wordt in vraag gesteld. Ook een brandende vraag blijft de trouwerij voor Blair. Want we zien haar in de wondermooie pastelbauwe jurk van Ellie Saab. Dat zou de tweede trouwerij voor Blair zijn in Gossip Girl.

– Of gaat Serena trouwen met die mooie goudkleurige strapless jurk van Georges Chakra Couture. Maar met wie trouwt ze? Dan Humphrey (Penn Badgley) of met haar nieuwe liefde Steven Spence (Barry Watson)?

– Nooit gedacht dat we deze figuren nog terug zouden zien in de serie. Jenny Humphrey (Taylor Momsen) en Eric van der Woodsen komen terug! Maar hoe blijft nog een raadsel.

– Zal Vanessa Abrams ook terugkomen? Daar hebben we nog niets van gehoord.

– Daarnaast heb je nog Sage (Sofia Black-D’Elia). Wie is ze en wat komt ze doen? Zal zij de nieuwe vriendin van Nate Archibald zijn? Maar waarom kijkt de nieuwe vriend van Serena dan zo boos op de laatste foto?

– Tot slot hoe zit het met Georgina Sparks (Michelle Trachtenberg) en Dan Humphrey?

Hebben jullie al theorieën ontwikkeld over het volgende en laatste seizoen van Gossip Girl? Laat hieronder een reactie achter.

♥ Britt

   

Advertenties