Victoria’s Secret Fashionshow is coming up!

Oeehhh, I’m so excited. Ik kijk elke herfst en winter enorm uit naar deze modeshow. Het is écht jammer dat enkel genodigden dit live kunnen meemaken. Maarja, enkele dagen daarna kunnen wij het bekijken op tv. Ik kan bijna niet meer wachten al maar goed dat ze een tipje van de sluier weggeven.

Alessandra Ambrosio is slechts drie weken geleden bevallen van haar zoontje, Noah. Ze ziet er alweer in top vorm uit. Maar dat zijn we gewoon van de Victoria Secret mommies. Ook Heidi Klum en Doetzen Kroes waren al vrij snel hun overtollige kilo’s kwijt. Na een twaalfjarige loopbaan als Angel bij Victoria’s Secret mag ze eindelijk de Fantasy Bra showen. Het setje is dit jaar een slordige twee miljoen euro waard.

De duurste fantasy Bra was die van in 2000. Gisele Bündchen had de eer om deze op de catwalk te showen. Hij was 11,5 miljoen euro waard. Maar dit exemplaar is ook geen lelijk ding. Hij wordt gedecoreerd met zo’n 5200 juwelen, waaronder saffieren, robijnen en roze en gele 18-karaats diamanten. Naast deze luxueuze beha is er ook een bijpassende riem. Deze is ook rijkelijk bezet met diamanten. Als Alessandra met deze mooie glinsterende verschijning over de catwalk zal flaneren op 4 december, zal Rihanna het supermooie liedje Diamands zingen. Dat is zeer toepasselijk! Het wordt een mooi spektakel. Daar ben ik zeker van.

♥ Britt

Advertenties