Kylie/Fashion

 

Kylie Minogue viert feest! De Australische zangeres mag zich al 25 jaar een artiest noemen. Voor deze speciale gelegenheid zal ze dan ook een boek uitbrengen over al haar modische avonturen tijdens die kwart eeuw. Ze heeft dan ook nauw samengewerkt met bekende ontwerpers.

Wat er in het boek te zien zal zijn, is een mooi overzicht van alle podium- en videoclips-outfits van toen tot nu. Zoals bijvoorbeeld de witte catsuit uit de Can’t Get You Out Of My Head-clip en nog veel meer iconische foto’s, nooit eerder vertoonde archiefbeelden, modeschetsen en video-stills.

‘Ik ben stapeltrots dat al deze grote ontwerpers wilden meewerken’, vertelt Kylie Minogue. ‘Weer een blik werpen op al deze outfits, roept veel herinneringen op.’ Deze grote ontwerpers zijn onder meer Dolce & Gabbana, Stella McCartney, Christian Louboutin, Christopher Kane en Giles Deacon. Het antwoord van het ontwerpsduo Dolce & Gabbana is nu al legendarisch: ‘Het is voor ons een plezier om iets speciaals te doen voor onze kleine prinses. Jean Paul Gaultier zal zich ontfermen over het voorwoord.

De titel van het boek is Kylie/Fashion. Het zal worden uitgegeven door Thames & Hudson en ligt op 19 november in de winkelrekken.

♥ Britt

Advertenties